koopjes

Onder deze rubriek kan je einde reeks producten terug vinden maar ook producten met beperkte houdbarheidsdatum.

 

 Cozy aroma burner 

 

De Cozy is een klassieke verbrander met waxinelichtje.  Deze verdamper is gemaakt van hout en keramiek.  De Cozy zorgt voor een gezellige sfeer mét een heerlijke geur, overal waar je maar wilt.  

Wanneer je etherische oliën verdampt wordt niet alleen de geur van de etherische olie verspreidt.  Er is ook een aromatherapeutisch effect van de olie.  

Deze aromalamp is een eenvoudig en een goedkoop model voor als je wil kennis maken met aromatherapie.  Opgelet !

Als het water te warm wordt hebben de etherische oliën geen therapeutisch effect in deze lamp vermits de oliën verbranden.  Deze geven wel geen verbrande geur wel de geur van de gekozen etherische olie.  Maar deze dient dan enkel als geur en niet als aromatherapie.

Gebruik :

Vul het waterreservoir met water en druppel 5 tot 10 druppels etherische olie of geurolie                                                                                         in het water, naar eigen voorkeur.  

                                                                                     Prijs : €19,5 NU 12

Pranarôm : Cera premium edition LAATSTE EXEMPLAAR

 

De ultrasone verstuiver Cera Premium Edition biedt uw interieur een unieke en trendy design touch; zwart heveahout en gerookt gekarteld glas passen perfect bij deze topklasse verstuiver, helemaal exclusief dankzij zijn vernieuwde kleur en zijn originele vorm.  Bovendien geniet u van de weldaden van het verstuiven van essentiële oliën en siert de elegante look van deze verstuiver vol karakter uw woonruimte met stijl.

Creër uw persoonlijke sfeer : cocoon, rust en ontspanning, gezellige sfeer, frisse en zuivere lucht.

Ontdek als geschenk de mix voor de verstuiver 'gezellig thuis', limited edition van Pranarôm, en geniet van de subtiele geuren van ylang-ylang, roos, vanille, sinaas, kampfer, sandelhout en patchouli.

 

Prijs : €82 Nu aan €75