AROMA-verstuivers

Oshadi Cool Breeze Diffuser

 

Dit mooie en handige designtoestel is de nieuwste generatie aromaverstuivers, en geschikt voor ruimtes tot wel 100m2 !

 

Je plaatst je favoriete flesje olie van 5ml of 10ml rechtstreeks in het toestel, waardoor de oliën niet worden verwarmd en hun unieke samenstelling onveranderd blijft.

Met zijn USB-aansluiting kan het compacte toestel makkelijk meegenomen worden naar kantoor, in de wagen, naar huis, ...

 

Prijs : €58,00

Oshadi Aromalightstone 

 

Deze eenvoudige aromaverdamper, gecombineerd met een sfeervolle verlichting, verspreidt je etherische olie volledig geruisloos op een lage temperatuur. Het toestel heeft een ingebouwde timer en schakelt automatisch uit na 45 minuten. Geschikt voor ruimtes tot ongeveer 30m2.

 

Prijs : €38,00  

Oshadi Coolair Aroma Diffuser

 

Dit toestel verstuift de etherische oliën met een ventilator.

Enkele druppels olie aanbrengen op de verwisselbare padjes is voldoende voor een ruimte tot maximaal 50m2.

 

Prijs : €45,00 (toestel) - €3,00 (verwisselbare padjes)

Bamboe diffuser

 

Deze elektrische diffuser op basis van ultrasone technologie zorgt voor een koude microverneveling van etherische oliën en/of hydrolaten.  Ultrasone golven verdelen het water/hydrolaat en de etherische oliën in kleine partikeltjes die als een mist van fijne waterdamp uit het toestel opstijgen.  Deze geurmoleculen worden via de luchtwegen gemakkelijk in het lichaam opgenomen en op deze manier een weldoend effect hebben op lichaam en geest.

De heerlijke geurverspreiding in combinatie met een meerkleurige ledverlichting creëert een aangename en rustgevende atmosfeer in de leef- of werkruimte.

Geschikt voor ruimtes tot 30 à 40 m2.

 

Deze diffuser verhoogt de luchtvochtigheid in de ruimte.  Het toestel is zeer geschikt voor het vernevelen van hydrolaten.  Dit zorgt voor een zachte, aangename geurverspreiding en is aangewezen voor kinderen en gevoelige personen. (vb. hydrolaat van roos, tijm,...)

 

Gebruik : 

* Vul het reservoir met 100ml water en/of hydrolaat en voeg vervolgens 2 tot 6 druppels etherische olie toe, afhankelijk van de grootte van de ruimte. 

Sterk aromatische hydrolaten kunnen ook zonder toevoeging van etherische oliën verdampt worden. (vb oranjebloesem,lavendel,...)

* Start de diffuser door de bamboebehuizing bovenaan lichtjes in te drukken op de aangegeven plaats.  Tegelijk wisselen verschillende kleuren licht zich af.

Druk een tweede keer om je favoriete kleurlicht te fixeren.

Druk een derde keer om de ledverlichting uit te schakelen.

Druk een vierde keer om de verneveling te stoppen en het toestel uit te zetten. (Het toestel schakelt automatisch uit zodra het waterreservoir leeg is.)

Prijs : €44

Een designstuk met afstandsbediening van iPuro.

Dit apparaat is een electrische geurverspreider voor zowel de geuroliën van iPuro, als voor alle andere zuivere etherische oliën.

De Good Mood vult ruimtes met een heerlijke geur naar keuze, en bevochtigt de lucht zodat u geen last meer hebt van droge lucht in huis.

Het toestel heeft een afstandsbediening waarmee u de geurintensiteit, sfeerverlichting en werking (interval of continu) regelt.

 

Verkrijgbaar in wit en zwart.

 

Prijs : €65

Aromalamp Tijdelijk uniek aanbod!

 

Elk exemplaar is handgemaakt en dus uniek.  Deze aromalamp is speciaal gemaakt met aandacht voor de vereiste afmetingen opdat het water in het schaaltje geen te hoge temperatuur kan bereiken.  Zo kunnen de etherische oliën NIET verbranden en worden hun therapeutische kwaliteiten behouden.  

De aromalamp zorgt voor een aangename zachte geurverspreiding van etherische oliën en brengt een gezellige sfeer in de woonkamer.

Gebruik :

Vul het schaaltje voor driekwart met water en druppel, afhankelijk van de gewenste geurbeleving en de grootte van de ruimte, 5 tot 10 druppels etherische olie op het water.  Steek een waxinelichtje aan dat je onderaan in de aromalamp plaatst.  Binnen de 15 minuten wordt de geur in de omgeving van de aromalamp verspreid.

 

Reiniging :

Gebruik een doek met een weinig alcohol of een zacht reinigingsmiddel om het schaaltje te reinigen.  Het schaaltje is ook vaatwasmachinebestendig.

Aandacht :

Bij gebruik van de aromalamp dient het schaaltje steeds gevuld te worden met water.  Vul het schaaltje ook tijdig bij met water zodat residuen van de etherische olie niet in het schaaltje inbranden.

Enkel gebruiken met etherische oliën.  Gebruik voor uw gezondheid enkel zuivere etherische oliën of synergiën. Vermijd synthetische geuren. 

Prijs : €39                              

Cozy aroma burner + gratis Davos

 

De Cozy is een klassieke verbrander met waxinelichtje.  Deze verdamper is gemaakt van hout en keramiek.  De Cozy zorgt voor een gezellige sfeer mét een heerlijke geur, overal waar je maar wilt.  

Wanneer je etherische oliën verdampt wordt niet alleen de geur van de etherische olie verspreidt.  Er is ook een aromatherapeutisch effect van de olie.  

Deze aromalamp is een eenvoudig en een goedkoop model voor als je wil kennis maken met aromatherapie.  Opgelet !

Als het water te warm wordt hebben de etherische oliën geen therapeutisch effect in deze lamp vermits de oliën verbranden.  Deze geven wel geen verbrande geur wel de geur van de gekozen etherische olie.  Maar deze dient dan enkel als geur en niet als aromatherapie.

Gebruik :

                                                    Vul het waterreservoir met water en druppel 5 tot 10 druppels etherische olie in het water, naar eigen                                                                  voorkeur.  

                                                   Prijs : €19,5

Aroma carkit

 

Een natuurlijke luchtverfrisser voor in de auto.

Je plaatst het toestelletje op de ventilator van je auto.  Bovenaan het toestel zit een regelbare knop om de geurintensiteit te kiezen.

Als je de autorit voorbij is, zet je knop best uit.  Zo vervliegen de etherische oliën niet.

Nare geurtjes worden bestreden en de luchtkwaliteit wordt verbeterd.  Op deze manier heeft u altijd een subtiele, heerlijke geur naar keuze in de auto!

Er zijn 5 aroma carkit staafjes inbegrepen.

Nu krijg je er gratis een flesje Davos ( synergie die voor een natuurlijke luchtzuivering, meer lucht en                                                                     gezonde luchtwegen zorgt) erbij.

                                                           Prijs : € 22,00

Navulling staafjes aroma carkit

 

5 losse staafjes met bijpassende dopjes voor de aroma carkit.

 

Prijs : €8

Geursteentje Chi

 

Geursteentjes verspreiden de heerlijke geur van natuurlijke aroma's in kleinere ruimtes zoals slaapkamer, toilet ,...

 

Prijs : €5

 

 

 

 

Geursteentje oshadhi

 

Geursteentjes verspreiden de heerlijke geur van natuurlijke aroma's in kleinere ruimtes zoals slaapkamer, toilet ,...

 

Prijs : €9

Inhalostick

 

De inhalostick biedt een eenvoudige manier voor droge verstuiving van etherische oliën en is makkelijk overal mee te nemen (in jas, handtas, op het vliegtuig, …).

 

Prijs : €1,20

Aromawatch

 

Een armband voor verspreiding van essentiële oliën.

Breng 4/5 druppels 100% zuivere en natuurlijke essentiële olie aan op het steentje dat reeds in de armband geplaatst is.  

Wacht om de armband om te doen tot de etherische oliën volledig zijn geabsorbeerd.  Je kan de armband ook bevestigen aan een tas, het hoofdeinde van een bed, een kinderwagen, een tent,...

Er zijn twee steentjes inbegrepen in de prijs.  Je kan vb het éne steentje gebruiken met rustgevende etherische olie of synergie zoals lavendel, relax, avondrust,...

Het andere steentje kan je vb gebruiken om de concentratie te bevorderen.

 

Prijs : €15 verkrijgbaar in grijs, groen en geel