AROMA-verstuivers

Oshadi Cool Breeze Diffuser

 

Dit mooie en handige designtoestel is de nieuwste generatie aromaverstuivers, en geschikt voor ruimtes tot wel 100m2 !

 

Je plaatst je favoriete flesje olie van 5ml of 10ml rechtstreeks in het toestel, waardoor de oliën niet worden verwarmd en hun unieke samenstelling onveranderd blijft.

Met zijn USB-aansluiting kan het compacte toestel makkelijk meegenomen worden naar kantoor, in de wagen, naar huis, ...

 

Prijs : €58,00

Oshadi Aromalightstone  

 

Deze eenvoudige aromaverdamper, gecombineerd met een sfeervolle verlichting, verspreidt je etherische olie volledig geruisloos op een lage temperatuur. Het toestel heeft een ingebouwde timer en schakelt automatisch uit na 45 minuten. Geschikt voor ruimtes tot ongeveer 30m2.

 

                                                                                       Prijs : €38,00  

Bamboe diffuser 

 

Deze elektrische diffuser op basis van ultrasone technologie zorgt voor een koude microverneveling van etherische oliën en/of hydrolaten.  Ultrasone golven verdelen het water/hydrolaat en de etherische oliën in kleine partikeltjes die als een mist van fijne waterdamp uit het toestel opstijgen.  Deze geurmoleculen worden via de luchtwegen gemakkelijk in het lichaam opgenomen en op deze manier een weldoend effect hebben op lichaam en geest.

De heerlijke geurverspreiding in combinatie met een meerkleurige ledverlichting creëert een aangename en rustgevende atmosfeer in de leef- of werkruimte.

Geschikt voor ruimtes tot 30 à 40 m2.

 

Deze diffuser verhoogt de luchtvochtigheid in de ruimte.  Het toestel is zeer geschikt voor het vernevelen van hydrolaten.  Dit zorgt voor een zachte, aangename geurverspreiding en is aangewezen voor kinderen en gevoelige personen. (vb. hydrolaat van roos, tijm,...)

 

Gebruik : 

* Vul het reservoir met 100ml water en/of hydrolaat en voeg vervolgens 2 tot 6 druppels etherische olie toe, afhankelijk van de grootte van de ruimte. 

Sterk aromatische hydrolaten kunnen ook zonder toevoeging van etherische oliën verdampt worden. (vb oranjebloesem,lavendel,...)

* Start de diffuser door de bamboebehuizing bovenaan lichtjes in te drukken op de aangegeven plaats.  Tegelijk wisselen verschillende kleuren licht zich af.

Druk een tweede keer om je favoriete kleurlicht te fixeren.

Druk een derde keer om de ledverlichting uit te schakelen.

Druk een vierde keer om de verneveling te stoppen en het toestel uit te zetten. (Het toestel schakelt automatisch uit zodra het waterreservoir leeg is.)

 

Prijs : €50

Pranarôm : Cera verstuiver een gratis synergie 'zen'

 

 

Om een mooie verstuiver voor essentiële oliën te maken werd er bij dit toestel voor natuurlijke en edele materialen gekozen nl. kwaliteitsvol rubberhout met kleurloze houtbeits, fijn keramiek, tijdloos design en een origineel sfeerlicht om een waar gevoel van rust en ontspanning te creëren.  

De Cera-verstuiver biedt met zijn stijl geïnspireerd op Sandinavisch design een meerwaarde voor de inrichting van uw leefruimten.

 

Eigenschappen : 

*Onderbroken verstuiving : 30 seconden on / 30 sec off

*Verstuivingsduur : continu of 1 uur/3 uur/7 uur

*Verschillende mogelijkheden van sfeerverlichting (intens, zacht, slaap (schakelt automatisch uit na 30 min), respi zen (progressief)

*De sfeerverlichting werkt onafhankelijk van de verstuiving

 

NIEUW: WISSELBARE KOEPEL €19,5

 

Prijs : €75 

 

 

Pranarôm : Cera Linio

 

De ultrasonische verstuiver Cera Linio van edel hout en keramisch materiaal zal u vrleiden met zijn Italiaans geïnspireerde elegantie : het rubberhout heeft een prachtige warme bruine kleur en de licht doorzichtbare keramische koepel onthult een subtiel omgevingslicht.  Zijn design herinnert ons de architecturale lijnen van Italiaanse gebouwen.

 

Eigenschappen : 

*Onderbroken verstuiving : 30 seconden on / 30 sec off

*Verstuivingsduur : continu of 1 uur/3 uur/7 uur

*Verschillende mogelijkheden van sfeerverlichting (intens, zacht, slaap (schakelt automatisch uit na 30 min), respi zen (progressief)

*De sfeerverlichting werkt onafhankelijk van de verstuiving

 

NIEUW: WISSELBARE KOEPEL €19,5

 

Prijs : €75 

Pranarôm : Cera Barocco

 

Prijs : €75

Pranarôm : Joy

Met zijn mooie matte witte glazen koepel brengt de ultrasone en multisensoriële Joy-verstuiver een vleugje frisheid en kleur in uw interieur.  

Ontdek het mooie palet van kleurschakeringen in wisselende of vaste modus.  Afhankelijk van de gewenste sfeer in uw ruimte of uw stemming, kiest u de kleur die het beste bij u past : zacht voor een discreter effect of helderder voor een meer kleurrijke noot.  

Dankzij de aromatische nevel die de verstuiver verspreidt, personaliseert u de sfeer van uw leefruimte.

U zuivert de lucht en creëert bovendien een ontspannende zen-omgeving of een meer opwekkende sfeer.

 

Eigenschappen : 

* Continue diffusiemodus met of zonder licht

* Licht : 2 opties :

      - Licht wijzigt in opeenvolgende kleuren

                                                                                           - Kies één enkele kleur : vast licht

 

                                                                                      Prijs : €55

Pranarôm : Pop diffuser

 

Met zijn eenvoudig ontwerp en parallelle lijnen zorgt Pop, verstuiver van essentiële oliën, voor een jeugdige en luchtige touch : een aanwinst voor elk interieur.

 

Met 1 klik verspreidt u uw favoriete aroma's en geniet u van een gezellige lichtstemming : cool en downtempo of eerder dynamisch en pepsy... aan jou de keuze!

 

- Verstuiving : continu of met tussenpozen

- Licht : intens of matig

- Aromaverstuiving en verlichting werken onafhankelijk van elkaar

- USB-kabel en stekkeradapter

 

Prijs : €43,5

 

NIEUW : Oshadhi : Ceralia

 

Deze elektrische aroma diffuser op basis van ultrasone technologie zorgt voor een koude microverneveling van etherische oliën en/of hydrolaten.  Hoge trillingsfrequenties (ultrasone golven) verdelen het water/hydrolaat en de etherische oliën in miljoenen kleine partikeltjes die als een mist van fijne waterdamp uit de diffuser opstijgen.  De heilzame minuscule geurmoleculen worden via de luchtwegen gemakkelijk in het lichaam opgenomen waar ze een weldoend effect hebben op lichaam en geest.

Een heerlijke geurverspreiding in combinatie met een meerkleurige, zachte ledverlichting creëert een aangename en rustgevende atmosfeer in elke leef- en werkruimte.  

Dankzij het stijlvolle design van de keramische behuizing past deze diffuser in elk interieur.  Geschikt voor ruimtes tot 30 à 40m2.

 

Gebruik :

- Vul het reservoir met maximum 80ml water of hydrolaat of 50% van elk.  Maximale vulniveau niet overschrijden.

-Voeg 5 à 15 druppels etherische olie of synergie toe, afhankelijk van de grootte van de ruimte. Sterk aromatische hydrolaten kunnen ook zonder toevoeging van etherische oliën verneveld worden.

- Sluit het toestel aan op het stroomnet.  Start de diffuser door op de bovenkant van de keramische behuizing te drukken.  Dit activeert de "voetknop" onderaan het apparaat.  Tegelijk met de verneveling wisselen verschillende kleuren licht zich af.  Druk een tweede keer om uw favoriete kleurlicht te fixeren.  Druk een derde keer om de ledverlichting uit te schakelen.  Druk een vierde keer om de verneveling te stoppen en het toestel uit te zetten.  Het toestel schakelt automatisch uit zodra het waterreservoir leeg is.

 

Prijs : €52,5

Pranarôm : Doudou 

Ultrasone verstuiver en nachtlampje in rubberhout die subtiele geuren verspreid en zacht licht naar keuze.

Ik ben een kleine 'glimworm'- verstuiver die maar al te graag een plaatsje krijgt in de leefruimten van de allerkleinsten.  Samen met mijn dierenvrienden zullen wij waken over hun slaap : welkom zoete dromen en rustige nachten voor het hele gezin!

Ik ben helemaal niet gulzig : slechts enkele druppels etherische olie, zorgvuldig uitgekozen voor verstuiving in de baby- of kinderkamer, in mijn waterreservoir en een beetje energie en ik ben klaar om mijn missie te volbrengen! Tot binnenkort! Doudou

 

Eigenschappen :

* Onderbroken verstuiving : 30 seconden on / 30 seconden off

* Verstuivingsduur : continu of 1 uur/3 uur/7 uur

* Voor in de kinderkamer verkiest u bij voorkeur de niet-continue functie en verstuift u best niet langer dan een uur.

                                                                                      * Verschillende mogelijkheden van sfeerverlichting :

                                                                                           (intens, zacht, slaap: schakelt uit na 30 minuten, werkt onafhankelijk van de verstuiving)

 

Prijs: €62

 

 

Pranarôm : Izzy

 

De Izzy verstuiver is een draadloze verstuiver met herlaadbare batterij. Omdat hij draadloos is, kan u hem overal mee naartoe nemen.

U kan hem zowel binnen als buiten gebruiken zonder dat u een stopcontact in de buurt nodig heeft!

Hij is gemakkelijk in gebruik.  Het flesje  met etherische olie erop schroeven zonder de druppelaar te verwijderen en klaar is kees!

 

De Izzy heeft 3 functies voor afwisselende verstuiving en een led-sfeerlicht met variabele intensiteit. 

Lader is inbegrepen.

Prijs : €62 

Pranarôm : Arty

 

 

Deze diffuser van pranarom is een exclusief origineel ontwerp in art deco stijl.

Het is een ultrasone verstuiver die op verschillende manieren kan worden ingeschakeld.

- continu of 1u- 3u- 7u

- afwisselend 30 sec AAN/30 sec UIT

 

Prijs : €120

 

Aromalamp LAATSTE EXEMPLAAR

 

Elk exemplaar is handgemaakt en dus uniek.  Deze aromalamp is speciaal gemaakt met aandacht voor de vereiste afmetingen opdat het water in het schaaltje geen te hoge temperatuur kan bereiken.  Zo kunnen de etherische oliën NIET verbranden en worden hun therapeutische kwaliteiten behouden.  

De aromalamp zorgt voor een aangename zachte geurverspreiding van etherische oliën en brengt een gezellige sfeer in de woonkamer.

Gebruik :

Vul het schaaltje voor driekwart met water en druppel, afhankelijk van de gewenste geurbeleving en de grootte van de ruimte, 5 tot 10 druppels etherische olie op het water.  Steek een waxinelichtje aan dat je onderaan in de aromalamp plaatst.  Binnen de 15 minuten wordt de geur in de omgeving van de aromalamp verspreid.

 

Reiniging :

Gebruik een doek met een weinig alcohol of een zacht reinigingsmiddel om het schaaltje te reinigen.  Het schaaltje is ook vaatwasmachinebestendig.

Aandacht :

Bij gebruik van de aromalamp dient het schaaltje steeds gevuld te worden met water.  Vul het schaaltje ook tijdig bij met water zodat residuen van de etherische olie niet in het schaaltje inbranden.

Enkel gebruiken met etherische oliën.  Gebruik voor uw gezondheid enkel zuivere etherische oliën of synergiën. Vermijd synthetische geuren. 

Prijs : €39                              

Cozy aroma burner 

 

De Cozy is een klassieke verbrander met waxinelichtje.  Deze verdamper is gemaakt van hout en keramiek.  De Cozy zorgt voor een gezellige sfeer mét een heerlijke geur, overal waar je maar wilt.  

Wanneer je etherische oliën verdampt wordt niet alleen de geur van de etherische olie verspreidt.  Er is ook een aromatherapeutisch effect van de olie.  

Deze aromalamp is een eenvoudig en een goedkoop model voor als je wil kennis maken met aromatherapie.  Opgelet !

Als het water te warm wordt hebben de etherische oliën geen therapeutisch effect in deze lamp vermits de oliën verbranden.  Deze geven wel geen verbrande geur wel de geur van de gekozen etherische olie.  Maar deze dient dan enkel als geur en niet als aromatherapie.

Gebruik :

                                                    Vul het waterreservoir met water en druppel 5 tot 10 druppels etherische olie of geurolie in het water, naar                                                          eigen voorkeur.  

                                                   Prijs : €19,5 NU €12

Reinigingsmiddel voor microdiffusers 30 ml

 

Deze reiniger o.b.v. alcohol en lavandin etherische olie is effectief voor het reinigen van vb Cool Breeze, aromalightstone, soléo en izzy.

 

Regelmatige reiniging van je aroma diffuser garandeert een goede werking en een lange levensduur.  Gebruik deze reiniger bij elke wissel van etherische olie om geurvermenging te voorkomen of als routineonderhoud of wanneer residuen van de oliën een verstopping veroorzaken in de vernevelaar.

 

Gebruik :

Doe een klein beetje van dit reinigingsmiddel op een doekje om achtergebleven residuen in de centrale holte eenvoudig te verwijderen.  (aromalightstone)

Voor de reiniging van microdiffuser Cool Breez, Izzy of Soléo  giet je wat reinigingsmiddel over in een flesje van 10 ml.  Schroef het flesje vast in de diffuser en laat vervolgens het reinigingsmiddel een 10-tal minuten of bij de Soléo het reinigingsprogramma,  vernevelen.  Het reinigingsmiddel verspreidt een aangename lavendelgeur.

 

Prijs : €9

USB Aroma diffuser

 

Deze handige USB Aroma diffuser zorgt voor een aangename atmosfeer op bureau of onderweg in de auto.

Gebruik:

Duw via de voorziene opening enkele druppels etherische olie of een synergie van etherische oliën op de pad. Sluit dan de diffuser aan op een usb-poort. Binnen enkele minuten verspreidt de geur zich in de onmiddellijke omgeving.

 

De meegeleverde synergie 'Orangerie' verfrist de ruimte, verhoogt je concentratie en geeft je een 'zonnig humeur'.

 

Prijs : €20

Geursteentje oshadhi

 

Het keramieken aromasteentje bestaat uit een beschermend onderbordje en een poreus inlegsteentje (met het logo van Oshadhi) dat de etherische olie makkelijk absorbeert.

Afhankelijk van de gekozen olie, de grootte van de ruimte en de gewenste geurbeleving druppel je 2 tot 6 druppels etherische olie op het witte inlegsteentje.  

Voor een babykamer volstaan 1 à 2 druppels.  Je kan naar behoefte steeds opnieuw druppels etherische olie op het geursteentje druppelen.

 

Prijs : €10

Geursteentje Astelia

 

 

Aroma diffuser Astelia zorgt voor een aangename, subtiele geurverspreiding in kleine ruimtes.  In combinatie met de houten onderlegger is het tegelijk een mooie eyecatcher in elk interieur.

 

Prijs : €13

Inhalostick

 

De inhalostick biedt een eenvoudige manier voor droge verstuiving van etherische oliën en is makkelijk overal mee te nemen (in jas, handtas, op het vliegtuig, …).

 

Prijs : €1,50

Inhaleerkan

Het inhaleren van etherische oliën met de inhaleerkan is een eenvoudige en effecieve toepassing bij klachten op de onderste luchtwegen zoals vb. (droge) hoest, acute of chronische bronchitis, longontsteking en astma. Naast de heilzame werking van welgekozen etherische oliën brengen we via de warme damp vocht in onze longen waardoor ze hun soepelheid kunnen behouden/herwinnen.

Gebruik :

Vul de kan met ongeveer 500ml heet water (niet kokend) en controleer of bij inademing de warme damp aangenaam aanvoelt.  Indien nodig voegt u koud of heter water toe.  Voeg vervolgens 2 druppels etherische olie of 0,5 koffielepel borstbalsem van Oshadhi toe.  

Voor kinderen jonger dan 6 jaar wordt 1 druppel etherische olie of 1/4 koffielepel borstbalsem toegevoegd.

Plaats mond en neus of enkel de mond (afhankelijk wat voor u het meest comfortabel voelt)in de opening van de kan en inhaleer de damp door de mond gedurende ruim 5 minuten.

Het is sterk aangewezen om na de inhalatiebeurt minstens 30 minuten binnenskamers te blijven.  Deze toepassing kan naar behoefte meermaals per dag herhaald worden.

Reiniging : 

Spoel na gebruik de inhaleerkan met warm water ( al dan niet met een weinig afwasmiddel) of reinig de kan in de vaatwasser.  Gebruik geen schuurmiddelen of agressieve schoonmaakmiddelen.

 

Geschikte etherische oliën :

Cajeput, niaouli, eucalyptus, mirte,  dennen, sparren, ravintsara, tea tree, tijm, laurier,...

Geschikte synergiën : 

Bergwoud, sauna, tonic fresh, vrij ademen, winter

 

Prijs : €8,5