AROMA-verstuivers

Oshadi Cool Breeze Diffuser

 

Dit mooie en handige designtoestel is de nieuwste generatie aromaverstuivers, en geschikt voor ruimtes tot wel 100m2 !

 

Je plaatst je favoriete flesje olie van 5ml of 10ml rechtstreeks in het toestel, waardoor de oliën niet worden verwarmd en hun unieke samenstelling onveranderd blijft.

Met zijn USB-aansluiting kan het compacte toestel makkelijk meegenomen worden naar kantoor, in de wagen, naar huis, ...

 

Prijs : €58,00

Oshadi Aromalightstone 

 

Deze eenvoudige aromaverdamper, gecombineerd met een sfeervolle verlichting, verspreidt je etherische olie volledig geruisloos op een lage temperatuur. Het toestel heeft een ingebouwde timer en schakelt automatisch uit na 45 minuten. Geschikt voor ruimtes tot ongeveer 30m2.

 

Prijs : €38,00  TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR 

Oshadi Coolair Aroma Diffuser

 

Dit toestel verstuift de etherische oliën met een ventilator.

Enkele druppels olie aanbrengen op de verwisselbare padjes is voldoende voor een ruimte tot maximaal 50m2.

 

Prijs : €45,00 (toestel) - €3,00 (verwisselbare padjes)

Hiko

 

Deze verstuiver, die met water werkt, verspreidt de essentiële oliën door ultrasone trillingen, en is geschikt voor grotere ruimtes to ongeveer 60m2.

 

4 verstuiffuncties, sfeerverlichting, en automatische uitschakeling zijn inbegrepen.

 

Prijs : €62,00

Bamboe diffuser

 

Deze elektrische diffuser op basis van ultrasone technologie zorgt voor een koude microverneveling van etherische oliën en/of hydrolaten.  Ultrasone golven verdelen het water/hydrolaat en de etherische oliën in kleine partikeltjes die als een mist van fijne waterdamp uit het toestel opstijgen.  Deze geurmoleculen worden via de luchtwegen gemakkelijk in het lichaam opgenomen en op deze manier een weldoend effect hebben op lichaam en geest.

De heerlijke geurverspreiding in combinatie met een meerkleurige ledverlichting creëert een aangename en rustgevende atmosfeer in de leef- of werkruimte.

Geschikt voor ruimtes tot 30 à 40 m2.

 

Deze diffuser verhoogt de luchtvochtigheid in de ruimte.  Het toestel is zeer geschikt voor het vernevelen van hydrolaten.  Dit zorgt voor een zachte, aangename geurverspreiding en is aangewezen voor kinderen en gevoelige personen. (vb. hydrolaat van roos, tijm,...)

 

Gebruik : 

* Vul het reservoir met 100ml water en/of hydrolaat en voeg vervolgens 2 tot 6 druppels etherische olie toe, afhankelijk van de grootte van de ruimte. 

Sterk aromatische hydrolaten kunnen ook zonder toevoeging van etherische oliën verdampt worden. (vb oranjebloesem,lavendel,...)

* Start de diffuser door de bamboebehuizing bovenaan lichtjes in te drukken op de aangegeven plaats.  Tegelijk wisselen verschillende kleuren licht zich af.

Druk een tweede keer om je favoriete kleurlicht te fixeren.

Druk een derde keer om de ledverlichting uit te schakelen.

Druk een vierde keer om de verneveling te stoppen en het toestel uit te zetten. (Het toestel schakelt automatisch uit zodra het waterreservoir leeg is.)

Prijs : €44

Geursteentje

 

Geursteentjes verspreiden de heerlijke geur van natuurlijke aroma's in kleinere ruimtes zoals slaapkamer, toilet ,...

 

Prijs : €9,00

Inhalostick

 

De inhalostick biedt een eenvoudige manier voor droge verstuiving van etherische oliën en is makkelijk overal mee te nemen (in jas, handtas, op het vliegtuig, …).

 

Prijs : €1,20

Aromawatch

 

Een armband voor verspreiding van essentiële oliën.

Breng 4/5 druppels 100% zuivere en natuurlijke essentiële olie aan op het steentje dat reeds in de armband geplaatst is.  

Wacht om de armband om te doen tot de etherische oliën volledig zijn geabsorbeerd.  Je kan de armband ook bevestigen aan een tas, het hoofdeinde van een bed, een kinderwagen, een tent,...

Er zijn twee steentjes inbegrepen in de prijs.  Je kan vb het éne steentje gebruiken met rustgevende etherische olie of synergie zoals lavendel, relax, avondrust,...

Het andere steentje kan je vb gebruiken om de concentratie te bevorderen.

 

Prijs : €24 verkrijgbaar in grijs, groen en geel