Luizen kunnen preventief op afstand worden gehouden door het gebruik van onze 'Luizenspray'.

 

Maar kinderen hangen vaak aan elkaar, de kleding hangt aan de kapstok naast elkaar,... en de luizen vinden dat geweldig!

Ze gaan van het éne kind naar het andere!

Wij hebben een natuurlijke behandeling van Pranarom zonder chemicaliën en waarvan zijn doeltreffendheid wetenschappelijk is bewezen. 

Preventie luizenspray

 

Een aangename spray om preventief de luizen op een afstand te houden.  Ideaal om te gebruiken tijdens het schooljaar en kampen.

 

Gebruik :

Spray achter de oren en 1x op de kruin.  e kan het ook op de jas of sjaal sprayen.

 

Samenstelling :

Natuurlijke emulgator, etherische oliën van tea tree, lavendel maillette,...

Prijs : €7/30 ml

Anti-luizenbehandeling 2 in 1 : Behandelen + wassen

Verwijdert hoofdluizen en neten - wetenschappelijk bewezen doeltreffendheid

Zonder neurotoxische insecticiden, zonder silicone, geen resistentie van de luizen, respecteert de hoofdhuid en het haar, aangename geur, gemakkelijk uitwasbaar, zacht voor het haar

 

AROMAPOUX BIO anti-luizenspray is een olie-achtige lotion op basis van biologische extracten van kokosolie en abrikozenpitolie.  De lotion heeft een mechanische werking door de ademhalingswegen van de luizen te blokkeren en het omhulsel van de neten te vernietigen.  De biologische essentiële oliën van tea tree, lavandin, steranijs en ylang-ylang vervolledigen deze formule zonder neurotoxische insecticiden en zorgen voor een doeltreffende en volledige eliminatie van luizen en neten.

 

De Bio shampoo heeft een vloeibare textuur en is zacht voor het haar.  De luizenkam zorgt voor een doeltreffende verwijdering van de dode luizen en neten.

 

Prijs : €26