magnesium zechsal

Dit zelfdiagnose pakket helpt je om zelf te ervaren of je baat hebt bij extra magnesium.  Het zelfdiagnose pakket met magnesium druppels is bedoeld voor 3 weken gebruik en bestaat uit 3 producten :

- 750 gram magnesium kristallen

- 100ml magnesiumolie

- 30 ml magnesium drops

 

De badkristallen, magnesiumolie en magnesium drops bevatten magnesiumchloride.  Dit is de lichaamseigen vorm van magnesium.  De badkristallen en magnesiumolie kunnen via de huid worden opgenomen.  De magnesiumdruppels zijn om in te nemen.

 

 

Dosering en gebruik  : 

 

Gebruik elke dag magnesiumdruppels door deze toe te voegen aan je drinken of voeding.  Je kunt het vb toevoegen aan water, thee of koffie, maar ook aan voeding zoals kwark, havermout of een smoothie.  

Gebruik een lage dosering van 10 tot 20 druppels per dag (inname van 50 tot 100 mg); naast de beide andere producten.  In koffie of thee gebruik je max 3 druppels, in kwark of smoothie een stuk of 5 en in een grote bidon water max 10.  Verdeel het op deze manier over de dag, dat geeft je lichaam een maximale beschikbaarheid.  

 

Gebruik elke dag 5 sprays magnesiumolie (100mg) op je buik, voeten of onder de oksels.  De opname is maximaal als de huid warm en schoon is.  Masseer de olie licht in en laat het 10 tot 15 minuten intrekken.  Als je wil, spoel je daarna de restanten van je huid.  Veel mensen laten het gedurende de nacht intrekken en douchen het in de morgen af.

 

Neem 2x per week een voetenbad, bij voorkeur 's avonds voor het slapen gaan.  Dit geeft een boost van magnesium.  Op deze dagen hoeft u geen magnesiumolie te smeren of drops in te nemen.  

Een voetenbad geeft namelijk een boost opname, die voldoende is voor een hele dag.

Dosering : 125 gram op ongeveer 4 liter warm water gedurende minimum 20 minuten.  Optimaal is een half uur.  

 

Na drie weken dagelijks gebruik kan je voor jezelf de balans opmaken en bepalen wat het voor je heeft gedaan.

 

Prijs pakket : €40

 

Deze producten bevatten 100% natuurlijk magnesium, in de lichaamseigen vorm en de hoogst mogelijke concentratie.  De toepassing op de huid zorgt voor een optimale opname door het hele lichaam.

 

Tip : bij kamertemperatuur bewaren om kristallen in de vloeistof te voorkomen!

Ingrediënten : badkristallen : magnesiumchloride (47%), kristalwater

                           magnesiumolie : magnesiumchloride (31%), water

 

Dosering en gebruik : 

1. Neem 2x per week een voetenbad, bij voorkeur 's avonds voor het slapen gaan.

Dosering : 125 gram op ongeveer 4 liter warm water.  Duur : minimum 20 minuten.

 

2. Gebruik de overige dagen 15 tot 20 sprays magnesiumolie.  Goede opname-plekken zijn de buikstreek, de oksels en de voeten.  De opname is optimaal als de huid warm is (vb. na douchen, sport of beweging).  Laat 10 tot 15 minuten intrekken en spoel nadien af indien gewenst.

Tip : als de olie een prikkelend of branderig gevoel geeft is dit niet erg.  U kunt andere plekken proberen, of de olie verdunnen met water (vb 1 op 1)

 

Na 6 weken gebruik heeft u een goede indicatie of uw magnesiumbalans is verbeterd en uw klachten zijn verminderd.

 

Prijs : €45 (badkristallen met navulling, magnesiumolie en gebruikersboekje)