in de kijker

Regelmatig stellen wij enkele producten voor die nieuw zijn in ons gamma, nuttig in dit seizoen, of waar we gewoon extra trots op zijn.

Davos chi sauna

Davos is de populairste geur van Chi en zeer geschikt voor gebruik in jouw sauna.

 

De etherische oliën in het Davos Sauna opgietconcentraat zuiveren lucht en luchtwegen en zorgen voor een vrijere ademhaling. De frisse combinatie van de zuiverende grove dennenolie, en de oliën van eucalyptus en munt is ideaal voor in de sauna. 

 

Gebruik :

Goed schudden voor gebruik!  Giet naar wens 1 à 3 dopjes concentraat in het water van de sauna emmer voor een maximale geurbeleving.

 

Prijs : €14

 

hotties

Onze zachte hotties...

 

In de hotties zit een kersenpitkussentje in dat je kan opwarmen in de microgolf.  

Je kan er 1 of 2 druppels van de synergie 'petit prince' of 'kinderdromen' op druppelen voor een goede nachtrust of etherische olie van 'eucaluptus radiata' of 'saro' voor ondersteuning van de luchtwegen of bij griep.

 

Opgelet! Niet alle etherische olën of synergiën mag je gebruiken bij kinderen.  Deze 4 mogen wel bij kinderen, kinderdromen mag zelfs al bij kinderen vanaf 6 maanden.

 

Verkrijgbaar : Konijn, octopus

Prijs : €15

diffuser Cera Barocco of linio

Om een mooie verstuiver voor essentiële oliën te maken werd er bij dit toestel voor natuurlijke en edele materialen gekozen nl. kwaliteitsvol rubberhout met kleurloze houtbeits, fijn keramiek, tijdloos design en een origineel sfeerlicht om een waar gevoel van rust en ontspanning te creëren.  

De Cera-verstuiver biedt met zijn stijl geïnspireerd op Sandinavisch design een meerwaarde voor de inrichting van uw leefruimten.

 

Eigenschappen : 

*Onderbroken verstuiving : 30 seconden on / 30 sec off

*Verstuivingsduur : continu of 1 uur/3 uur/7 uur

*Verschillende mogelijkheden van sfeerverlichting (intens, zacht, slaap (schakelt automatisch uit na 30 min), respi zen (progressief)

Prijs : €75 NU PROMO €60

 


VERWISSELBARE KOEPEL VOOR CERA VERSTUIVER

Verwisselbare koepel voor de sera diffuser

 

Keuze uit verschillende modellen

 

Prijs : €19,5

Panier des sens men

NIEUW : Een geschenksetje voor heren

Deze mannenlijn werd speciaal ontwikkeld door Panier des Sens met 96% natuurlijke ingrediënten.  De  verzorgende olijfolie is voorzien van de heerlijk, warme geur van cederhout en met een frisse mediterrane toets.

Parfum : €32

Deo roller : €10

Cleansing gel voor het lichaam, gelaat én haar : €9,5

Samen : €51,5 nu tem 31 december €50