in de kijker

Regelmatig stellen wij enkele producten voor die nieuw zijn in ons gamma, nuttig in dit seizoen, of waar we gewoon extra trots op zijn.

Davos chi sauna

Davos is de populairste geur van Chi en zeer geschikt voor gebruik in jouw sauna.

 

De etherische oliën in het Davos Sauna opgietconcentraat zuiveren lucht en luchtwegen en zorgen voor een vrijere ademhaling. De frisse combinatie van de zuiverende grove dennenolie, en de oliën van eucalyptus en munt is ideaal voor in de sauna. 

 

Gebruik :

Goed schudden voor gebruik!  Giet naar wens 1 à 3 dopjes concentraat in het water van de sauna emmer voor een maximale geurbeleving.

 

Prijs : €14

 

hotties

Onze zachte hotties...

 

In de hotties zit een kersenpitkussentje in dat je kan opwarmen in de microgolf.  

Je kan er 1 of 2 druppels van de synergie 'petit prince' of 'kinderdromen' op druppelen voor een goede nachtrust of etherische olie van 'eucaluptus radiata' of 'saro' voor ondersteuning van de luchtwegen of bij griep.

 

Opgelet! Niet alle etherische olën of synergiën mag je gebruiken bij kinderen.  Deze 4 mogen wel bij kinderen, kinderdromen mag zelfs al bij kinderen vanaf 6 maanden.

 

Verkrijgbaar : Konijn, octopus

Prijs : €15

actie : aromalightstone

Bij aankoop van een aromalightstone een gratis frisse, opmonterende synergie 'Lente' gratis.

 

Deze frissen en zacht bloemige geurcompositie met etherische oliën van bergamotmunt, groene mandarijn, sinaas,... verkwikt de geest en het gemoed en maakt on ons de 'lentezon' wakker na de donkere wintertijd...

 

De aromalightstone is een electrische aromaverdamper in porselein, gecombineerd met een sfeervolle led-verlichting.  Hij biedt een eenvoudige, veilige en doeltreffende manier om etherische oliën te verspreiden in ruimtes tot 30 m2.

 

Prijs : €38  (actie geldig tot einde voorraad)


bachbloesem-complex ladrôme

Zelfvertrouwen

Helpt om terug op de eigen intuïtie te vertrouwen en om jezelf als persoon te herwaarderen.

Examen

Helpt om meer zelfvertrouwen te krijgen in eigen kunnen en kan men met de nodige rust en helderheid van geest de examenperiode aanvatten. Het bloesemcomplex verbetert tevens het geheugen, het concentratievermogen en de leerprestaties.

 

Gebruik van de sprays : 

De aangeraden dosering is 2 verstuivingen onder de tong, 4 maal per dag.  Voor kinderen vanaf 6 jaar kunnen de verstuivingen in een glas water worden gedaan.

 

Prijs : €15

Panier des sens men

NIEUW : Een geschenksetje voor heren

Deze mannenlijn werd speciaal ontwikkeld door Panier des Sens met 96% natuurlijke ingrediënten.  De  verzorgende olijfolie is voorzien van de heerlijk, warme geur van cederhout en met een frisse mediterrane toets.

Parfum : €32

Deo roller : €10

Cleansing gel voor het lichaam, gelaat én haar : €9,5

Samen : €51,5 nu tem 13 juni €50