in de kijker

Regelmatig stellen wij enkele producten voor die nieuw zijn in ons gamma, nuttig in dit seizoen, of waar we gewoon extra trots op zijn.

aromawatch

Een armband voor verspreiding van essentiële oliën.

Breng 4/5 druppels 100% zuivere en natuurlijke essentiële olie aan op het steentje dat reeds in de armband geplaatst is.  

Wacht om de armband om te doen tot de etherische oliën volledig zijn geabsorbeerd.  Je kan de armband ook bevestigen aan een tas, het hoofdeinde van een bed, een kinderwagen, een tent,...

Er zijn twee steentjes inbegrepen in de prijs.  Je kan vb het éne steentje gebruiken met rustgevende etherische olie of synergie zoals lavendel, relax, avondrust,...

Het andere steentje kan je vb gebruiken om de concentratie te bevorderen.

Prijs : €24

 

MOSQUITO-STOP

Mosquito-stop van Oshadhi is een natuurlijke, insectenwerende spray met een aangename, frisse geur.  Ze kan gebruikt worden door iedereen vanaf 6 maanden en bevat geen belastende stoffen voor ons lichaam.

Deze spray bevat lavendel en eucalyptus en daar houden muggen niet zo van.  

Het flesje van 30ml is een hadig formaat om in de handtas mee te nemen.

Gebruik : Sprayen op je huid, lakens/kleding, omgeving of ruimte waar je last hebt van muggen.  Voor baby's tot 12 maanden niet rechtstreeks op of rond de huid van je kindje sprayen maar op de lakentjes.

Prijs : €10/30ml

Anti-luiS-SPRAY

Een natuurlijk alternatief als preventie tegen luizen.

Spray obv tea tree en lavendel, ...

Prijs : €7/30ml