elk boek kan bij ons worden ingekeken!

Aromecum

Hét vademecum voor iedereen die meer wil weten van het hoe en waarom van aromatherapie.  Voor professionelen maar ook voor de enthousiaste gebruiker van aromatherapeutische producten.

 

Aromatherapie is meer dan alleen maar een heerlijk geurtje.  Dennenolie werkt ook bij het ontsmetten van de lucht.  Lavendel is rustgevend maar ook sterk huidgenerend. Waarom werkt een druppel gerariumolie tegen zenuwpijn? Welke dosering moet ik bij de oliën gebruiken?

 

Je boek voor het gebruik van etherische oliën!!! Een topper van formaat!

Prijs : € 60 

Hydrolaten

 

In dit boek worden in 59 monografieën de kwaliteiten en toepassingen van de hydrolaten uitgewerkt en zijn suggesties voor het gelijktijdig gebruik van bachbloesems opgenomen.  

Het inzetten van de hydrolaten om het zelfgenezend vermogen in de mens te activeren wordt toegepast in de vijf elementen water, hout, vuur, aarde en metaal, die de universele relatie van de mens met de natuur en het jaarritme weergeven.  

 

                                             Dit boek is zowel een gids voor hydrolatentherapie als een werkboek voor holistische gezondheid, geschikt                                                         voor alle geïnteresseerden, therapeuten, herboristen en docenten.

 

                                              Prijs : €32

Praktische en wetenschappelijke gids over aromatherapie voor het gezin

 

In dit boek worden 12 etherische oliën besproken en gebruikt in 100 recepten voor het behandelen van meer dan 300 kwaaltjes en ziekten.  

Bij elke kwaaltje/ziekte staat een korte beschrijving, een gemakkelijk zelf te bereiden recept, een gebruiksaanwijzing, aanvullend advies en contra-indicaties.

 

Prijs : €20

Praktische gids over aromatherapie de verstuiving

 

Dit boek is aan het verstuiven (verdampen), van etherische oliën gewijd.  De auteur begeleidt ons bij de ontdekking van de beste essentiële oliën om te verstuiven en in te ademen.  

De etherische oliën of synergiën die voorgesteld worden, zijn waardevolle bondgenoten in de strijd tegen zenuwaandoeningen en stress, maar ook binnen een lange lijst van dagelijkse kwaaltjes.

Dit boek leert u niet alleen de magie van de kracht van de geuren kennen, maar ook de aromatische planten en welke waardevolle effecten die ze op ons kunnen hebben.  

Kinderen, ouders, volwassenen of ouderen hebben allemaal veel te winnen door de essentiële oliën met de juiste hoeveelheid en plezier in de leefruimten te gebruiken.

 

                                             Prijs : €20

Soul boost : gezond en energiek koken en leven met de 5 elementen

Een uniek boek dat ons uitnodigt om gezondheid en balans te creëren door onze voeding en levenstijl af te stemmen op de 5 elementen (water, boom, vuur, aarde en metaal). 

In dit boek vind je recepten en oefeningen die elkaar aanvullen, je lichaam en geest sterker en gezonder maken én toegankelijk zijn voor iedereen. Zelfs voor een stijve hark als ik :)

De combinatie van beide zorgt ervoor dat je ten allen tijde je balans kunt vinden, ook bij momenten van pijn of onrust.

Alles is gebaseerd op de 5 elementen, waardoor je met de seizoenen mee beweegt én kookt. Per seizoen komen er specifieke ingrediënten en oefeningen aan bod om de kwaaltjes van het seizoen aan te kunnen.  Zo komen bij het waterelement de winterkeuken en -kwaaltjes aan bod en zorgen de recepten en bewegingen voor meer vitaliteit.  Het boomelement staat ivm de zuiverende lentekeuken en oefeningen die de voorjaarsvermoeidheid bannen.

 

De prachtige foto's en mooie lay-out in combinatie met de overzichtelijke recepten, tips en oefeningen nodigen uit om meteen aan de slag te gaan.

 

Prijs : €26