Boek : Aromecum

Hét vademecum voor iedereen die meer wil weten van het hoe en waarom van aromatherapie.  Voor professionelen maar ook voor de enthousiaste gebruiker van aromatherapeutische producten.

 

Aromatherapie is meer dan alleen maar een heerlijk geurtje.  Dennenolie werkt ook bij het ontsmetten van de lucht.  Lavendel is rustgevend maar ook sterk huidgenerend. Waarom werkt een druppel gerariumolie tegen zenuwpijn? Welke dosering moet ik bij de oliën gebruiken?

 

Je boek voor het gebruik van etherische oliën!!! Een topper van formaat!

Prijs : € 60 

Boek : Hydrolaten

 

In dit boek worden in 59 monografieën de kwaliteiten en toepassingen van de hydrolaten uitgewerkt en zijn suggesties voor het gelijktijdig gebruik van bachbloesems opgenomen.  

Het inzetten van de hydrolaten om het zelfgenezend vermogen in de mens te activeren wordt toegepast in de vijf elementen water, hout, vuur, aarde en metaal, die de universele relatie van de mens met de natuur en het jaarritme weergeven.  

 

Dit boek is zowel een gids voor hydrolatentherapie als een werkboek voor holistische gezondheid, geschikt                                                          voor alle geïnteresseerden, therapeuten, herboristen en docenten.

 

                                                    Prijs : €32